Provincialeweg 11
1506 MA Zaandam

www.ah.nl

Albert Heijn

Algemene informatie

Met meer dan 6500 winkels is Albert Heijn is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Online bieden onze digitale formats klanten uitgebreide hulp bij het organiseren en kiezen van de boodschappen. Klanten kunnen online hun boodschappen bestellen via ah.nl en de Appie app. Deze initiatieven zijn opgezet om onze klanten op een zo makkelijk mogelijke manier online boodschappen te laten doen. Op elk moment van de dag, zeven dagen per week en met keuze uit een assortiment van meer dan 20.000 producten. We zijn altijd in ontwikkeling, want onze medewerkers bij Online willen het iedere dag weer beter doen voor onze klanten. Hoe innovatief wil jij het hebben?

Wij zijn opzoek naar software engineers die ons tech innovatie team komen versterken!

Je komt te werken op de leukste afdeling van Albert Heijn: AH Tech Labs. Het team bestaat grotendeels uit jonge mensen, in totaal zijn we met 24 mensen. Bestaande uit business developers, software developers, UX designers en begeleiders. De afdeling Tech Labs is verantwoordelijk voor innovatie binnen Albert Heijn Online. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat klanten nog gemakkelijker, leuker en sneller hun online boodschappen kunnen doen. De focus binnen de afdeling ligt op het bedenken en valideren van innovatieve concepten en services op basis van de nieuwste technologieën. Deze nieuwe technologieën zetten we in om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zowel online als offline. Zo hebben we een automatische chatbot (Natural Language Understanding, Artificial Intelligence) gebouwd die klanten adviseert op het gebied van wijn. De in-store ervaring van de klant proberen wij fijner te maken door een navigatie app te bouwen die het winkelbezoek sneller en makkelijker maakt. En samen met partners zorgen we ervoor dat de Nederlandse keukens steeds slimmer worden, o.a. op basis van machine learning. En natuurlijk is er ook ruimte voor jouw eigen ideeën! Je krijgt de kans om deze te pitchen aan de gehele organisatie en er zelf voor te zorgen dat de innovaties daadwerkelijk live worden gezet. Binnen het Tech Labs team heerst dan ook een get-things-done mentaliteit. Om innovatie te versnellen zijn wij daarom op zoek naar gedreven software developers met een passie voor innovatie. Je werkt direct onder een senior developer en werkt verder nauw samen met concept developers, UX designers en andere IT specialisten. We werken met programmeertalen als Kotlin, Java en Typescript en met frameworks zoals React, Spring Boot en Quarkus. Ook gebruiken we andere technologieën, bijvoorbeeld Docker & Kubernetes en El.

Dit ga je bij ons doen

Tijdens jouw stage bij Albert Heijn Online draait het om het uitvoeren van een innovatieproject van A tot Z. Je kunt meedenken in het bedenken van nieuwe ideeën op basis van technologie en mag deze ook zelf live zetten. Dit doe je samen in het team van developers. Jouw takenpakket bestaat o.a. uit de volgende werkzaamheden:

Het bedenken van nieuwe innovaties op basis van de gaafste technologieën;

Het ontwikkelen en live zetten van de innovaties ín de AH.nl omgeving. Het testen van de nieuwe innovaties op basis van de build-measure-learn methodiek;

Zoveel mogelijk kennis op doen over de lean-startup & scrum methodiek.

Wil je meer weten? Kijk dan eens naar onze vacature: https://careers.aholddelhaize.nl/vacature/stage-software-development-ah-tech-labs-7627/

Benieuwd naar de projecten van AH Tech Labs? Deze vind je hier: https://labs.ah.nl/