Provincialeweg 11
1506 MA Zaandam

labs.ah.nl

Albert Heijn Tech Labs

Algemene informatie

AH Tech Labs is gestart in 2017 en bestaat uit een team met Business developers, Software developers en UX designers. We creëren en ontwikkelen ‘next big things’ om de service van Albert Heijn te verbeteren en bij te dragen aan ons doel om een Food & Tech bedrijf te worden.

Tech Labs werkt met een Lean Start-up methode om bestaande klant- en bedrijfsuitdagingen op te lossen met nieuwe, incrementele verbeteringen. Daarnaast richt Tech Labs zich op het lanceren van technologische en disruptieve innovaties om nieuwe business modellen te vinden en te verbeteren voor onze klanten. De Lean Start-up methode is een zeer efficiënte methode voor het innoveren en ontwikkelen van concepten, waarbij de nadruk ligt op snelle validatie van ideeën en continue klantcontact.

Met onze vaardigheden kunnen we snel proof of concepts opzetten en valideren. De concepten die wij zoeken zijn concepten die nog gevalideerd moeten worden bij klanten, die zo onafhankelijk mogelijk van bestaande systemen gebouwd kunnen worden, die binnen 4 sprints klaar kunnen zijn en die met een nieuwe technologie kunnen worden geïntegreerd.