Leidsevaart 25
2161 AS Lisse

www.awgroep.nl

AW Groep

Algemene informatie

AW Groep is een dynamisch bedrijf dat werkzaam is op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw, betonbouw, saneringen, groenwerken én levering en verhandeling van bouwstoffen. Door overnames van bedrijven met hun eigen specialisaties zijn we uitgegroeid tot een breed georiënteerd bedrijf. AW Groep bestaat uit AW Vessies Infra, AW Grond, Weg & Water, AW Grondstoffen, AW Mense Groen en AW Rijneveld Infra en heeft vestigingen in Lisse, Hillegom en Mijdrecht.

Vanuit een no-nonsense cultuur staan wij continu klaar om met een open vizier nieuwe uitdagingen aan te gaan in samenwerking met onze klanten en omgeving. Samen willen wij op een eerlijke en transparante wijze naar het mooiste resultaat toe werken.

Bij AW Groep is er volop de mogelijkheid om te ontdekken waar jouw hart als jong talent ligt en welke functie daarbij past. Heb je daarnaast ambitie om te werken bij een dynamisch bedrijf waar je dingen anders kunt doen en je leidinggevende aandacht voor je heeft?
Bij AW Groep is veel mogelijk, van het organiseren van evenementen tot kraanmachinist en ICT specialist, zowel voor (afstudeer)stages, traineeships als voor (bij)banen.
Stuur een berichtje naar teammco@awgroep.nl of bel naar 0252-41 29 46.