H.J. Nederhorststraat 1
2801 SC Gouda

www.bamcareers.com

BAM Infra Nederland bv

Algemene informatie

Building the present, creating the future
Onze maatschappij verandert voortdurend, en de bebouwde omgeving beweegt daarin mee. Met the internet of things, data en virtual reality kan slim worden ingespeeld op, bijvoorbeeld, woonbehoeften. En wat is het effect van zelfrijdende auto’s op de infrastructuur van de nabije toekomst? Daarnaast heeft de enorme vlucht die de technologie de afgelopen jaren heeft genomen, innovaties voortgebracht die uitstekend toepasbaar zijn in het bouwproces: robotisering, 3D-printers, drones. Nieuwe contractvormen vragen om een meer klantgerichte aanpak waarbij de eindgebruiker en de omgeving het uitgangspunt vormen. Ontwikkelingen in de circulaire economie motiveren om voor elke vraag een duurzame oplossing te bieden. Denken in mogelijkheden brengt onze samenleving verder. BAM heeft de ambitie voorop te lopen bij deze vernieuwingen. Jij ook?

Koninklijke BAM Groep: de ondernemende bouwer, met aandacht voor professionele, innovatieve en duurzame oplossingen. Van tunnels en ziekenhuizen in Nederland tot steigers in Australië en voetbalstadions in Abu Dhabi. BAM staat aan de basis van vele toonaangevende projecten. BAM is actief in de business lines Bouw en Vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van Publiekprivate samenwerking. Je komt BAM tegen in elke fase van het bouwproces: van projectontwikkeling en ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud.

BAM behoort tot de grootste bouwondernemingen in Europa. BAM neemt in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende marktposities in. Wereldwijd voert de Groep in nichemarkten gespecialiseerde bouw- en infrawerken uit. Met zo’n 22.000 medewerkers wereldwijd brengt BAM jaarlijks duizenden projecten tot stand.

Ontwikkeling
Een van de voordelen van werken bij een grote organisatie als BAM is dat er volop mogelijkheden zijn om door te groeien. Bij ons interne opleidingsinstituut, de BAM Business School, kun je diverse trainingen en opleidingen volgen. Op basis van performance management stel je met je leidinggevende een persoonlijk jaarplan op waarin je jouw ontwikkelpunten concreet maakt. Ook kun je trainingen volgen via GoodHabitz. Een online platform waar meer dan 120 trainingen te vinden zijn in allerlei richtingen. Om je netwerk te vergroten moedigen we je aan om lid te worden van onze jongerenorganisatie Young BAM, die diverse activiteiten voor starters organiseert, zoals projectbezoeken en borrels.

Carrière
Nieuwsgierig geworden? Je kunt bij ons terecht voor (afstudeer)stages, startersposities of het BAM Graduate Programme! Kijk op www.bamcareers.com voor de mogelijkheden of volg ons via @werkenbijbam op Instagram of Facebook.