Tilberdreef 12-24
3561 GT Utrecht

www.belastingdienst.nl

Belastingdienst

Algemene informatie

Werken bij de Belastingdienst.

Zorgen dat Nederland blijft draaien. Dát doen wij.
Bij de Belastingdienst dragen we 24 uur per dag, 7 dagen per week bij aan een financieel gezond Nederland. Dit doen onze ruim 30.000 mensen door zorgvuldig en volgens de wet belastingen te heffen, te innen en te controleren. En door toeslagen uit te keren bij Toeslagen, goederenstromen te controleren bij de Douane en fraude en witwassen tegen te gaan bij de FIOD, de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst. Maar ook door informatiedashboards te bouwen en apps te ontwikkelen die beschikbaar zijn voor iedere Nederlandse burger en elk Nederlands bedrijf.

Ontdek wat jij kan doen.

Werken bij de Belastingdienst is betekenisvol. Je zorgt ervoor dat ons land blijft draaien. Dat er geld is voor de zorg, het onderwijs, de cultuur en ons openbaar vervoer. Dat Nederland blijft ondernemen, leren én ontdekken. Welke rol jij hierin precies kunt spelen? Iedereen kan een bijdrage leveren vanuit zijn of haar expertise, of je nu accountant, fiscalist, inkoper, communicatiemedewerker, data scientist of ICT-specialist bent. En of je nu nog studeert of gaat beginnen met werken. Ontdek wat jij kan doen bij de Belastingdienst.

Jezelf blijven ontwikkelen.
Kiezen voor een carrière bij de Belastingdienst betekent kiezen voor werk met maatschappelijke impact én voor je eigen ontwikkeling. Want net als onze organisatie ontwikkelen onze mensen zich continu. Welke kennis en ervaring je ook hebt en wat je ook doet: bij de Belastingdienst word je elke dag geprikkeld om te groeien, voor het beste resultaat te gaan en het uiterste van jezelf te vragen.

Stageplaatsen zullen op verschillende locaties zijn te denken valt aan Hoorn, Amsterdam en Hoofddorp

Meer weten of benieuwd naar onze (stage)vacatures? Ontdek wat jij kan doen op werken.belastingdienst.nl