Verlengde Lageweg 10
1628PM Hoorn

www.bercomex.com

Bercomex

Algemene informatie

Bercomex is een Nederlands familiebedrijf dat is gespecialiseerd in snijbloemenverwerking. Al ruim tachtig jaar bedenken, ontwikkelen en onderhouden we machines die het verschil maken. Door de machines perfect op het proces van onze klant af te stemmen, worden samen stappen gezet op het gebied van productiviteit, productkwaliteit en continuïteit.

Bercomex daagt je uit. Als stagiair(e) werk je mee aan innovatieve oplossingen voor snijbloemenverwerking. Je benut je kennis en vaardigheden optimaal en volgt het gehele proces van ontwerp tot plaatsing op locatie. Zo zie je met eigen ogen hoe klanten wereldwijd stappen zetten op het gebied van productiviteit, kwaliteit en continuïteit.

Bij Bercomex willen we onze oplossingen, maar ook onszelf steeds verder verbeteren. Dat doen we door continu nieuwe kennis te vergaren, elkaar te helpen en successen te vieren. Omdat we onderdeel zijn van Invaro Horti & Agri Solutions, heb je bij ons alle ruimte om jezelf te ontplooien en te ontdekken waar jij blij van wordt.