Harmenkaag 14
1741 LA Schagen

www.bksschagen.nl

BKS Schagen BV

Algemene informatie

Bij BKS Schagen is bouwen niet timmeren of stapelen maar berekenen. Een goede bouwkostenberekening (begroting) is de start van elk bouwproject.

Leer bij BKS Schagen het maken van een begroting/ calculatie, wat extra “gereedschap” is voor de rest van je carrière. Het kunnen maken van een goed kostenoverzicht helpt je altijd verder, want een goede begroting is essentieel voor elk goed project.

Want of het nu gaat om de berekening van een groot bouwproject of een begroting van je eigen kleinere project. Elke goede berekening zorgt er voor dat alle partijen goed en tijdig hun werk kunnen doen. Bij een goede berekening biedt houvast bij onverwachte vertraging of andere issues op tijdens het project.
BKS Schagen is gevestigd in Schagen en werkzaam in heel Nederland. Van grote tot kleine projecten. Van de A9, NoordZuidlijn tot een verbouwing van een boerderij. Voor elk project geldt dat een goede berekening van belang is. Als stagiair ben je bij ons aan het goede adres om kennis te maken met bouw kostenberekeningen en leer je waarom een goede begroting essentieel is voor het slagen van een bouwproject.