Hogeweg 1
1521 AZ Wormerveer

europe.bungeloders.com

Bunge Loders Croklaan

Algemene informatie

Wij zijn wereldwijd toonaangevend producent van eersteklas olieën en vetten voor de voedselproducerende industrie. Onze vetten worden gebruikt in een breed scala aan producten; van koekjes tot chocolade, van vleesvervangers, brood en maaltijdonderdelen tot zuigelingenvoeding. Onze grondige kennis van ingrediënten, processen en toepassingen stelt ons in staat om samen met onze klanten maatwerk oplossingen neer te zetten. Binnen Nederland hebben we productiefaciliteiten in Wormerveer en Rotterdam.

Samen bouwen aan een transparante duurzame toeleverketen.
Bij Bunge Loders Croklaan zijn staan duurzame besluiten centraal bij alles wat we doen; van onze keuze van grondstoffen tot de manier waarop onze raffinaderijen zijn ingericht. We zijn ervan overtuigd dat het verwerken van traceerbare grondstoffen van betrouwbare partners optimaal wordt uitgevoerd als we daarbij de belangen op zowel economisch, sociaal als milieuvlak balanceren. Wij geloven dat we op deze manier in alle gebieden duurzame gedeelde waarde toevoegen.

Ons moederbedrijf Bunge is één van ’s werelds leidende agrobusiness- en voedingsingrediëntenbedrijven. Bunge produceert, transporteert en verwerkt oliehoudende zaden, granen en andere landbouwgrondstoffen over de hele wereld.