Leeghwaterweg 11
1951 NA Velsen-Noord

www.detailresultgroep.nl

Detailresultgroep ICT

Algemene informatie

Detailresult Groep is werkgever voor ongeveer 22.000 medewerkers in allerlei disciplines. Want uiteraard werken lang niet al die mensen bij de supermarkten. Zo is er binnen DRG een logistieke afdeling waar distributie en transport worden georganiseerd. Er is een vastgoedafdeling die verantwoordelijk is voor het verwerven en optimaliseren van de vestigingen. Maar ook is er Detailresult Services, waar HR, ICT, marketing, communicatie en administratie verzorgd worden. Kortom, Detailresult Groep is specialist in veelzijdigheid en altijd op zoek naar de beste mensen in vele vakgebieden!

Neem een voorsprong op succes
Met meer dan 200 filialen, ruim 22.000 werknemers, een consumentenomzet van 2 miljard in 2018 is Detailresult Groep de ideale plek voor jouw carrière. Want werken bij Detailresult Groep is werken in een organisatie die opereert in een uiterst dynamische wereld. De retailwereld is geen dag hetzelfde en de ontwikkelingen gaan ongekend hard. Wij stellen daarom hoge eisen als het gaat om inzet, kennis, flexibiliteit en daadkracht. Daar tegenover staat goed werkgeverschap en verantwoord commercieel ondernemen, goede arbeidsvoorwaarden, volop ruimte voor ontwikkeling en werken in een prettige sfeer. Zo zijn we in ons programma ‘Mijn Koers’ actief bezig met de gezondheid, veiligheid en loopbaan van onze werknemers voor nu en in de toekomst.

Bij Detailresult Groep zijn er regelmatig mogelijkheden om op HBO niveau stage- of afstudeeropdrachten te vervullen. Regelmatig hebben wij opdrachten op het gebied van Technische bedrijfskunde of IT. Als je geïnteresseerd bent in een stage bij Detailresult Groep kun je contact opnemen met Mirjam Hoogeveen; 06 33225925 of via email: mhoogeveen@detailresult.nl