Spaarneweg 31
2142 EN Cruquius

www.duravermeer.nl

Dura Vermeer Infra regio Noord West

Algemene informatie

Wie door het werkgebied van Dura Vermeer Infra Regio Noord West rijdt, rijdt een rondje IJsselmeer. Van Texel via Amsterdam en Het Gooi naar Friesland. In deze streek bouwen we wegen, bruggen en riolen. Maar ook kades, fly-overs en landingsbanen. Bovendien zijn we sterk in langjarige beheer en onderhoudscontracten. Duurzaamheid speelt voor ons in alle gevallen een belangrijke rol. Het ont-zorgen van en samenwerken met de klant, afspraak is afspraak en projecten conform afspraak op tijd opleveren: dat is waar wij voor staan.

Trots
Dit onderdeel van Dura Vermeer bestaat uit 185 medewerkers. Volgende week kan dat meer zijn, want we groeien. Klanten weten inmiddels dat we de capaciteit en expertise in huis hebben om in te spelen op hun wensen, ook al zijn de projecten grootschalig of in een complexe omgeving. Dat maakt ons trots. Altijd mooi om na een klus te constateren dat het er netjes bij ligt. We hebben zelfs collega’s die in het weekend met het gezin omrijden om te laten zien wat we met elkaar tot stand hebben gebracht. We zijn trots op het eindresultaat.

CV
We zijn nuchtere, harde werkers die veel voor elkaar over hebben. We zijn een betrokken bouwer en staan dichtbij onze klanten. We investeren daarom bewust in regionale betrokkenheid. Met die mentaliteit hebben we een fors CV opgebouwd. Bijvoorbeeld de wegen van, naar en in de Tweede Coentunnel. Renovatie van de Velsertunnel met bypasses tegen verkeershinder. Het toekomst proof maken van de start- en landingsbaan van luchthaven Lelystad. Maar ook fietspaden in Almere, lokale wegen in Haarlem, rioolreconstructies in kleinere dorpen of renovaties van bruggen, we draaien er onze handen niet voor om. Bijzonder was zeker de renovatie van het Leidseplein in Amsterdam, alles moest daar op de schop met zo min mogelijk hinder voor de trams.

Slagen
Werk je graag samen met zowel opdrachtgevers als collega’s? Heb je de ambitie om te slagen bij een club met prestigieuze projecten, zowel op civiel gebied als in de grond-, weg- en waterbouw? Dan ben je meer dan welkom. Wellicht hebben we nu voor jou de passende stageplaats.

Dat we kunnen inspelen op de wensen van de klant, dat weten we wel. Maar wat kan jij?