Neerlandia 7
1841 JK Stompetoren

www.duurzaambouwloket.nl

Duurzaam Bouwloket

Algemene informatie

Duurzaam Bouwloket is een jong en groeiend bedrijf in een dynamische sector. We zijn daarom opzoek naar jong talent met een frisse mindset en graag meewerkt om onze bedrijfsvoering te professionaliseren en te verreiken.

Wat doet het Duurzaam Bouwloket?
Duurzaam Bouwloket is een het digitale (en fysiek) Energieloket waar woningbezitters terecht kunnen voor gratis en onafhankelijk advies over het energiezuinig, comfortabel, duurzaam en aardgasvrij maken van hun woning.

In opdracht van 115 gemeenten en in samenwerking met lokale/regionale marktpartijen wordt er aan het doel gewerkt om alle woningen vóór 2050 van het aardgas af te sluiten en deze door een alternatieve duurzame energiebron te laten verwarmen.

Lijkt het jou een leuke uitdaging om je steentje bij te dragen aan de energietransitie en wil je graag stage lopen in een jong team, waar de lijntjes kort zijn en waar ruimte is om kennis op te doen, maar ook om jouw kennis te delen?

Neem dan eens vrijblijvend contact op met Amanda Hrnjak om te kijken of er een match is en welke mogelijkheden zijn voor (afstudeer)stages en (bij)banen. Stuur een berichtje naar a.hrnjak@duurzaambouwloket.nl of bel naar 072 – 743 39 56.