Newtonstraat 5
1704SB Heerhugowaard

www.elektropartners.nl

Elektropartners B.V.

Algemene informatie

Elektropartners is installatie-architect. Waar we ruim vijftig jaar geleden begonnen als elektrotechnisch installatiebedrijf, zijn we steeds meer gaan ontwerpen en adviseren. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheidsinstellingen, defensie en particuliere opdrachtgevers.

Licht- en krachtstroominstallaties, telefoonsystemen, datanetwerken en glasvezelverbindingen. Die installeren we niet alleen, we ontwerpen ze ook. Bovendien adviseren we onze klanten altijd over de beste oplossing voor de specifieke situatie. Ook op het gebied van datatransmissie geven wij adviezen op maat. En daar stopt het niet. Onze service- en onderhoudsafdeling en een 24-uurs storingsdienst bieden altijd de gewenste ondersteuning. Elektropartners is dan ook geen doorsnee installatiebedrijf – we zijn installatie-architecten. We ontwikkelen innovatieve concepten en leveren duurzame oplossingen. De zeer betrouwbare installaties die we op die manier realiseren helpen onze klanten écht vooruit.

O ja, natuurlijk beschikken we over alle nodige certificaten en keurmerken én zijn we een erkend leerbedrijf. Dat kan ook niet anders, met zoveel knowhow.