Newtonstraat 5
1704SB Heerhugowaard

www.elektropartners.nl

Elektropartners

Algemene informatie

Elektropartners is een elektrotechnisch installatiebedrijf met reeds 60 jaar ervaring. Vanuit onze vestiging in Heerhugowaard, werken wij door heel Nederland voor aannemers, zakelijke eindgebruikers, overheid, defensie en particulieren.

Over Elektropartners
Elektropartners ontwerpt, adviseert en installeert licht- en krachtstroominstallaties, telefoonsystemen, datanetwerken en glasvezelverbindingen. Ook adviseert Elektropartners op het gebied van datatransmissie. Dit alles ondersteund door een service en onderhoudsafdeling en een 24-uurs storingsdienst. Als installatie-architect onderscheiden we ons van het klassieke installatiebedrijf.

Door innoverende concepten en duurzame oplossingen ontwikkelt Elektropartners zeer betrouwbare installaties voor haar klanten. Tevens zijn we gecertificeerd en een erkend leerbedrijf en dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland, dat is CLAFIS Ingenieus.

MISSIE
Als Elektropartners (Protectiepartners) zijn wij betrokken bij het adviseren, begeleiden en installeren van betrouwbare kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische installaties.

Dit doen wij van ontwerp tot realisatie en nazorg.

Persoonlijke aandacht en oprechte betrokkenheid is daarbij voor ons een vanzelfsprekendheid.

VISIE
Elektropartners (Protectiepartners) ziet een ontwikkeling in de markt van traditionele elektrotechnische installaties naar integraal innovatief technische oplossingen.

Iedere dag opnieuw merken wij dat de complexiteit van installaties sterk toeneemt.

Vakmanschap, partnership en wendbaarheid is in toenemende mate belangrijk. Zowel ten aanzien van onze samenwerking met onze ketenpartners als ook voor onze interne organisatie.

MVO en een kritische blik zijn de basis én het vertrekpunt van ons denken en doen.

KERNWAARDEN

Betrokken
Betrouwbaar
Professioneel
Samen
Innovatief