Toermalijnstraat 5
1812 RL Alkmaar

www.eriks.nl

ERIKS bv

Algemene informatie

Als één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld, levert ERIKS wereldwijd slimme oplossingen aan alle industriële sectoren. Van maritiem tot chemie. Bij ERIKS delen we een passie voor techniek én klanten. En stellen we de groei en ontwikkeling van medewerkers centraal. We zijn trots dat ERIKS alweer voor het tiende jaar op rij gecertificeerd is als Top Employer!

Bij ERIKS hebben we diverse mogelijkheden voor studenten en afgestudeerden.
Als eerst biedt ERIKS een afwisselende aanbod aan stageplaatsen. Dit geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een leerzame omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, innovatieve oplossingen bedenkt en doordacht handelt. Dit alles in een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door een collegiale, open werksfeer met respect voor en vertrouwen in elkaar.

Tijdens het tweejarig traineeprogramma leiden we je op voor een potentiële managementfunctie of een specialist in één van onze productgroepen. Tijdens beide traineeships ligt de focus op het opbouwen van je kennis van alle aspecten van de organisatie. Daarnaast werk je aan de hand van een persoonlijk ontwikkelplan aan de ontwikkeling van je commerciële en sociale vaardigheden en aan je strategisch inzicht.

Voor starters biedt ERIKS naast een baan vol uitdagingen en eigen verantwoordelijkheid binnen een informele bedrijfscultuur, goede primaire en secundaire salarisvoorwaarden en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Kortom wil jij jouw creatieve en ambitieuze ideeën werkelijkheid maken en werken bij een Top Employer? Join the ERIKS family!