Toermalijnstraat 5
1812 RL Alkmaar

eriks.nl

ERIKS bv

Algemene informatie

Als één van de grootste en meest toonaangevende industriële dienstverleners ter wereld, levert ERIKS wereldwijd slimme oplossingen aan alle industriële sectoren. Van maritiem tot chemie. Bij ERIKS delen we een passie voor techniek én klanten. En stellen we de groei en ontwikkeling van medewerkers centraal. We zijn trots dat ERIKS alweer voor het tiende jaar op rij gecertificeerd is.

Ben jij op zoek naar een leerzame, interessante stageplaats? ERIKS heeft stageplekken beschikbaar voor talent. Volg je een technische of commerciële studie, dan zijn er volop mogelijkheden. Het afwisselende aanbod aan stageplaatsen bij ERIKS geeft je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in een leerzame omgeving waarbij je uitdagingen aangaat, innovatieve oplossingen bedenkt en doordacht handelt. Dit alles in een bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door passie voor techniek, teamwork en een collegiale, open werksfeer.

Als stagiair maak je onderdeel uit van een team, waarin je leert en veel ervaring opdoet. Bij de invulling van een stageplaats wordt rekening gehouden met je ontwikkeldoelstellingen en je affiniteiten. Ook goed om te weten; een stagiair komt bij ERIKS in aanmerking voor een stagevergoeding.

Voor starters biedt ERIKS naast een baan vol uitdagingen en eigen verantwoordelijkheid binnen een informele bedrijfscultuur, goede primaire en secundaire salarisvoorwaarden en volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

ERIKS would like to match with you!