De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen

eur02.safelinks.protection.outlook.com

Heembouw

Algemene informatie

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer, dat is waar wij ’s ochtends ons bed voor uit komen. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren, waar ze zich thuis voelen.

Voor Heembouw is creëren het samenspel van bedenken, ontwerpen, realiseren en beleven. Als ontwerpende bouwer pakken wij klantopgaven integraal aan. Dagelijks zijn wij bezig om als ontwikkelaar, architect en bouwer in één team, met onze vaste partners, intensief samen te werken en dit allemaal in een goedlopend Lean proces. Heembouw richt zich op drie typen eindgebruikers: bedrijfsruimten, kantoren en wonen. Ons eigen architectenbureau, Heembouw Architecten, zit verspreid over onze klantteams en is écht onderdeel van Heembouw.

Hoewel inmiddels Heembouw een bedrijf met ruim 300 medewerkers is, is Heembouw nog steeds een grote familie. Waar jong en oud van elkaar leert, elkaar helpt en waar we open en eerlijk durven te zijn. Waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Dat vinden wij enorm belangrijk. Als student of young professional wil je impact maken, de mogelijkheid hebben om jezelf te ontwikkelen en je kennis vergroten. Je wilt graag werken aan uitdagende projecten in een team met enthousiaste collega’s. Maar ook geprikkeld en gevoed blijven worden met nieuwe informatie om te kunnen werken aan je persoonlijke groei. Dit kan bij Heembouw, stage lopen of afstuderen bij Heembouw is alles behalve saai!

Heembouw heeft vestigingen in Roelofarendsveen, Berkel en Rodenrijs en Breda. Voor het derde jaar op rij is Heembouw uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie bouw & infra. In 2021 won Heembouw zelfs ook de titel van “Beste Werkgever van Nederland”.