De Lasso-Zuid 22
2371 EW Roelofarendsveen

www.heembouw.nl

Heembouw

Algemene informatie

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer, dat is waar wij ’s ochtends ons bed voor uit komen. Samen met onze collega’s en leveranciers zetten wij al onze kennis en ervaring in om voor onze klanten een woon- of werkomgeving te creëren en realiseren, waar ze zich thuis voelen. Voor Heembouw is creëren het samenspel van bedenken, ontwerpen, realiseren en beleven. Als ontwerpende bouwer pakken wij klantopgaven integraal aan. Dat maakt ons uniek en onderscheidend. Het is onze dagelijkse praktijk, om als ontwikkelaar, architect en bouwer in één team, met onze vaste partners, intensief samen te werken in een optimaal Lean proces.

Hoewel we inmiddels een bedrijf zijn met meer dan 300 medewerkers, is Heembouw nog steeds een familie. Waar jong en oud van elkaar leert, elkaar helpt en waar we open en eerlijk durven te zijn. Waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Dat vinden wij enorm belangrijk.

Young Professionals vormen een belangrijke groep binnen een organisatie. Ze hebben een eigen, frisse kijk op zaken en brengen hun eigen inzichten en zienswijzen mee. Dit zorgt voor vernieuwing en innovatie. Jong professionals zijn de toekomst. Heembouw investeert daar graag in. Young Heembouw is een club van (100) startende professionals die via jaarlijkse evenementen de mogelijkheid wordt geboden om de (directe) collega’s beter te leren kennen, het netwerk te verbreden en dat zorgt voor verdere ontwikkeling. Young Heembouw staat voor binden, boeien en talentontwikkeling.

En last but not least: Heembouw is door Effectory uitgeroepen tot beste werkgever in de bouw én van Nederland, op basis van een grootschalig onderzoek naar goed werkgeverschap, uitgevoerd in 90 landen. En daar zijn we best een beetje trots op!