Zuidrak 2
1771 SW Wieringerwerf

hgg-group.com

HGG Profiling Equipment BV

Algemene informatie

Wat is de grootste uitdaging binnen projecten? Is het de doorlooptijd, het complexe ontwerp en de bijbehorende lasverbindingen, de nauwkeurigheid of verspilling van materiaal? HGG 3D Profiling heeft hiervoor een oplossing. Onze technologie biedt absolute vrijheid om projecten te ontwerpen, bouwen en realiseren.

Onze machines bieden absolute vrijheid in het voorbereiden van stalen buizen, balken, kokers en andere profielen, ongeacht de afmetingen of kwalificaties. Slijpen wordt overbodig en zowel fit- als lastijd wordt beperkt tot een minimum. Dit is waarom onze snijmachines aanwezig zijn in ’s werelds grootste constructie-, scheepsbouw- en offshorebedrijven én binnen de process piping industrie.

Wij durven dit te garanderen, doordat we de door ons ontwikkelde machines en software iedere dag inzetten in onze eigen snijbedrijven. Onze 3D loonsnijdienst verwerkt ongeveer 250 ton staal per week. Op deze manier verkrijgen wij het begrip en de inzichten die ons in staat stellen om de beste profileringsmachines te ontwerpen en bouwen. Onze klanten komen uit meer dan 60 landen en wij hebben een wereldwijd netwerk van verkoop- en service partners. Momenteel werken wereldwijd zo’n 120 professionals bij HGG, met lokale vertegenwoordigers in Europa & Rusland, het Midden Oosten, Idia & Noord Afrika (MEIA), Azië & Pacific en Noord Amerika. In de afgelopen jaren is de HGG familie verder uitgegroeid door het vormen van strategische samenwerkingen met andere industrie leiders; Tekla, Hypertherm en Messer. Door het vormen van deze allianties vervolgen we onze missie: Automatiseren van ambachten en de wereld van staal de vrijheid bieden om te creëren!