Rijnland 4B
1948RL Beverwijk

hoogewerf.nl

Hoogewerf Engineering B.V.

Algemene informatie

Hoogewerf Engineering is niet zomaar een engineeringsbedrijf. Met ons multidisciplinaire team zijn wij expert in Industriële Automatisering en Robotisering, Elektrotechniek, Energiemanagement, Instrumentatie en Machineveiligheid. Hierbij onderscheiden wij ons dankzij 5 kernwaardes die in ons DNA zijn verweven: betrouwbaarheid, future proof denken, proactieve benadering, ongeëvenaarde kwaliteit en altijd toegankelijk. Ons team enthousiaste hardware en software engineers zijn gedreven door innovatie en belichamen deze kernwaardes in alles wat ze doen.
Onze flexibiliteit en klantgerichte aanpak staan centraal in alles wat we doen. Zo geloven we in nauwe samenwerkingen met onze klanten om samen optimale, creatieve en pragmatische oplossingen te creëren, met de focus op de beschikbaarheid van de installaties. Onze engineers spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers, wat zorgt voor duidelijke en doeltreffende communicatie over de verwachtingen. Vervolgens verdiepen wij ons in de de verschillende vakgebieden en productieprocessen van onze klanten, zodat wij effectieve oplossingen kunnen bieden. Voor projecten die een bredere multidisciplinaire aanpak vereisen, werken wij samen met specialisten in Mechanische en Civiele Engineering. Hierdoor zijn wij niet alleen bekwaam in het samenwerken in een multidisciplinaire omgeving, maar kunnen wij ook multidisciplinaire oplossingen faciliteren.

Kortom, bij Hoogewerf Engineering gaan we verder dan alleen engineering. Onze technische excellentie en onze klantgerichtheid maken dat wij de meest effectieve oplossingen voor onze klanten kunnen bieden, met naadloze synergie tussen expertisegebieden.