Rijnland 4b
1948RL Beverwijk

www.hoogewerf.nl

Hoogewerf Engineering B.V.

Algemene informatie

Hoogewerf Engineering adviseert, ontwikkelt en realiseert creatieve, duurzame en toekomstgerichte maatwerkoplossingen op het gebied van industriële automatisering en levert daarmee een bijdrage aan het succes van onze klanten. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf met 50 medewerkers en kunnen begeleiding bieden aan zowel techniek studenten als bedrijfskundige studenten.

Wij vinden het geweldig om jong talent enthousiast te zien en te maken voor het continu verbeteren op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van bedrijfsvoering binnen ons bedrijf en bij onze klanten.

Hoogewerf Engineering vindt dat de beste oplossingen worden ontwikkelt in een transparante omgeving waarin leren, vernieuwing, procesverbetering en het uitwisselen van kennis centraal staan. Wij hebben geen kant-en-klare opdrachten liggen, maar gaan graag met je in gesprek waar wij kansen zien voor een uitdagende opdracht, waar zowel jij als stageloper en wij als bedrijf iets van kunnen leren. Uitgangspunt is dat het een onderwerp betreft dat jou interesseert!

Wij hebben hoogopgeleide collega’s (velen oud Inholland-studenten) die stagelopers tijdens hun stage of afstudeeropdracht kunnen begeleiden. Wel verwachten wij dat je zelfstandig aan de slag gaat met je opdracht, je kan omgaan met eigen verantwoordelijkheden en je volledig inzet om je stage te succesvol te volbrengen. Daartegenover staan een goede stagevergoeding, flexibiliteit en vrijheid die Hoogewerf Engineering biedt.