Stationsplein 136
1703 WC Heerhugowaard

www.hhnk.nl

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Algemene informatie

Wat hebben wij u te bieden?
HET KAN BIJ HHNK
Een baan met betekenis
Werken voor een professionele en betrouwbare werkgever waar je écht iets kunt betekenen? Het kan bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK). Als waterschap zorgen we voor veilig, schoon en voldoende water voor 1,2 miljoen mensen in Noord-Holland. Dat doen we met dijken, slimme sluizen, gemalen en duurzame rioolwaterzuiveringsinstallaties, maar vooral met onze ruim 850 gedreven medewerkers. Van monteurs, hydrologen, omgevingsmanagers en projectleiders tot ondersteunende professionals in bijvoorbeeld ICT, financiën, communicatie en HR. Benieuwd hoe jij jouw talent kunt inzetten voor een veilige en duurzame toekomst voor Nederland? Kijk op werkenbijhhnk.nl.

Kort samengevat: we werken aan veilig, schoon en voldoende water in een betekenisvolle organisatie waar heel veel mogelijk is \’het kan bij hhnk\’.
Omschrijving bedrijf
Het werk van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)

Ruim achthonderd enthousiaste waterschappers werken dagelijks aan veilig, schoon en voldoende water. Zonder water en veilige dijken kunnen we in Noord-Holland niet leven. Daarom maken we het vieze rioolwater weer schoon en halen er waardevolle stoffen uit. We houden het water in sloten, vaarten en meren op de juiste hoogte. Als het veel regent, pompen we het overtollige water weg en als het lang droog is, laten we water uit het IJssel- en Markermeer de sloten instromen. We zorgen dat de dijken stevig zijn, zodat de 1,2 miljoen inwoners in ons gebied beschermd zijn tegen overstromingen. Om dit werk te kunnen doen, betaalt iedereen waterschapsbelasting. Elke vier jaar zijn er verkiezingen voor een nieuw bestuur. Zo ook in maart 2023.

Veilig Schoon Voldoende Water