Robbenkoog 20
1822BB Alkmaar

www.hormann.nl

Hörmann Alkmaar

Algemene informatie

Wil jij dicht bij de techniek staan, het product kunnen voelen en met de nieuwste technieken werken. Wacht dan zeker niet langer en kom bij ons langs voor meer informatie of zelfs een rondleiding door de productie!

Hörmann Alkmaar BV is sinds 2002 onderdeel van het Duitse familiebedrijf Hörmann. De Hörmann groep bestaat uit een 32-tal fabrieken waar allerlei verschillende producten gemaakt worden voor openingen in gebouwen. In Alkmaar ligt de focus op de laad- en lostechniek. Terwijl juist op andere locaties deuren worden gemaakt voor de particuliere en de industriële markt. Verkoopkantoren over de hele wereld brengen de producten bij de gebruikers. In totaal zijn er meer dan 6000 medewerkers werkzaam en is de omzet meer dan 1 Miljard Euro.

Hörmann Alkmaar BV produceert producten die het laden en lossen van (vracht) auto’s vergemakkelijken door een verbinding tussen gebouw en vrachtauto te leggen. De producten zorgen ervoor dat het hoogteverschil en de afstand tussen vrachtauto en gebouw worden overbrugd. De producten worden voornamelijk toegepast bij het laden en lossen van grote vrachtauto’s. Vorkheftrucks rijden over de laadbruggen de auto in en uit.

De producten welke Hörmann Alkmaar produceert worden in eigen huis ontwikkeld.
Een groot deel van de producten worden ook bij andere vestigingen van Hörmann geproduceerd.
Om doorlopend in te spelen op klantwensen ontwikkelen we steeds weer nieuwe producten of breiden we bestaande specificaties uit.