Slobbeland 10
1131 AB Volendam

www.hsb-volendam.nl

HSB Bouw B.V.

Algemene informatie

HSB – sinds 1932 – is een allround ontwikkel- en bouw-aannemingsbedrijf met 350 medewerkers (waarvan 24 leerlingen, 10 stagiaires en 4 duale studenten). HSB staat voor kwaliteit en kan bogen op 88 jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van complexe bouwprojecten.

HSB is vooral in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland actief. Wij realiseren nieuwbouw en renovatie van woningen en utiliteitsbouw voor projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, beleggers en ons eigen ontwikkelbedrijf. Daarnaast is HSB werkzaam in de kleinbouw voor particulieren en bedrijven.

Betrokkenheid, vindingrijkheid en vakmanschap staat bij HSB voorop. Met alle disciplines onder één dak streven wij naar voortdurende verbetering van het eindresultaat. Uitdagingen gaan wij daarbij niet uit de weg, wat zorgt voor een gezonde continuïteit en een constante optimalisatie van het rendement uit met name eigen ontwikkelingsprojecten.

Als bouwbedrijf bevinden we ons in een transitie. Van een technisch bouwbedrijf naar een bouw techbedrijf waar steeds meer de nadruk gaat liggen op digitalisering, procesverbetering, data-analyse, circulaire economie en duurzaamheid.

Onze medewerkers zijn de belangrijkste succesfactor voor het behalen van onze doelen. Daarom wil HSB nu en voor de toekomst een moderne en professionele werkgever zijn waar onze huidige medewerkers graag willen blijven werken en nieuwe medewerkers graag willen komen werken. Hiervoor vinden we het belangrijk onze medewerkers een aantrekkelijke, uitdagende en inspirerende werkomgeving te bieden. Voortdurende ontwikkeling van kwaliteiten komt het succes van de organisatie ten goede.