De Veken 103
1716KG Opmeer

www.intal.nl

Intal

Algemene informatie

Nice to meet you! Wij zijn team Intal. Wij geloven in vertrouwen, vrijheid, verbinding en openheid. Alle processen binnen Intal zijn hierop gericht. Iedereen krijgt volledige inzage en inspraak in de ontwikkelingen van het bedrijf. Hiermee creëren wij de hoogste mate van betrokkenheid.

Een krachtige cultuur is voor ons de basis van een succesvol bedrijf. Met de Intal Methode kunnen wij het beste halen uit onze Intalisten en bereiken wij samen duurzaam succes!

Wij ontwikkelen, engineeren, produceren en leveren circulaire aluminium raam-, deur- en vliesgevelsystemen, waarvan onze Intal profielseries de basis vormen.

Bij ons is alles 100% Intal. Alle processen voeren wij zelfstandig uit; van ontwerp tot en met ontwikkeling, van engineering tot en met productie en van levering tot en met montage. Daardoor zijn we systeemhuis en gevelbouwer van aluminium kozijnen en vliesgevels ineen.

Werken doen we LEAN en volgens De Intal Methode. Die combinatie maakt ons uniek! Benieuwd naar meer? Check onze website intal.nl of loop even langs onze stand!