Hazenkoog 14
1822 BS Alkmaar

www.jasa.nl

JASA Packaging Solutions

Algemene informatie

JASA Packaging solutions staat voor innovatie, kwaliteit en flexibiliteit in verpakkingstechnologie. Wij zijn uw specialist in het ontwikkelen en bouwen van verticale verpakkingsmachines, Sleevers en complete weeg- en verpakkingslijnen. Wereldwijd vertrouwen producenten en verpakkers van voedingsmiddelen al 35 jaar op onze expertise.

JASA is een sterk groeiend familiebedrijf met een enthousiast team van 75 medewerkers. Dagelijks halen zij hun energie uit het creëren van uw beste verpakkingsoplossing. De klant staat altijd centraal en JASA werkt dan ook nauw samen met haar klanten op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Met vestigingen in Nederland en de USA is JASA met recht een wereldbedrijf.

INNOVATIEF
JASA streeft ernaar om superieure en innovatieve verpakkingsoplossingen te ontwikkelen. Door een nauwe samenwerking met onze klanten blijft JASA altijd innoveren. Zo weet u zeker dat u altijd de nieuwste innovaties in huis haalt. JASA wil een ‘Champions League Speler’ op het gebied van verpakkingsmachines zijn. Out of the box denken is bij JASA een tweede natuur en zorgt voor nieuwe innovaties en slimme verpakkingsoplossingen die ver vooruitlopen op de markt.

KLANTGERICHT
JASA is in overleg met haar klanten continu op zoek naar procesverbetering die bijdragen aan de productiviteit en veiligheid van de verpakkingslijnen. Snellere omsteltijden, eenvoudige bediening, snellere capaciteit, energie-efficiënt en eenvoudig te onderhouden. Allemaal thema’s die JASA hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast streeft JASA ernaar om compliant te zijn in de wereldwijde wetgeving op het gebied van veiligheid en hygiëne.

BETROKKEN
JASA streeft naar marktleiderschap in zowel Nederland, Duitsland als de USA en wereldwijde dekking via haar uitgebreide dealernetwerk. Om dat te bereiken streven we ernaar dat onze medewerkers van onze klanten gaan houden en alles in het werk stellen voor klanttevredenheid. Onze normen voor medewerkers zijn; betrokkenheid, oplossingsgericht, proactief en innovatief.