Diamantweg 1
1812 RC Alkmaar

www.koks.com

KOKS Group

Algemene informatie

KOKS Group is, als dynamische producent en leverancier van vacuumwagens en industrieel reinigingsmaterieel, wereldwijd voorloper op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Het ambitieniveau van KOKS op deze terreinen is zeer hoog. Veiligheid staat op nummer 1 en is gericht op de gebruiker, de machine en de omgeving. Al het materieel wordt gebouwd volgens de meest actuele PED of ADR (Ceoc) normen en alle geldende milieu- en veiligheidseisen. KOKS kan u zelfs meer bieden, door het materieel desgewenst uit te breiden met veiligheidsvoorzieningen van het hoogste niveau.

Momenteel heeft de tweede generatie de dagelijkse leiding van dit familiebedrijf in handen. Rick Koks stelt alles in het werk om, samen met de ca. 300 medewerkers, de klanten te voorzien van het beste materieel, het beste advies én de beste service!

Als groeiend, innovatief en gezond bedrijf heeft KOKS Group binnen de (petrochemische) industrie een goede naam als producent van reinigingsmaterieel. Niet alleen op de Nederlandse en Europese markt is KOKS een sterke speler, maar ook in (Latijns-)Amerika, Azië, Afrika en Australië lopen klanten voorop met materieel van KOKS. Behalve het onder eigen naam produceren en wereldwijd leveren van industrieel reinigingsmaterieel heeft KOKS Group ook, voor met name de Nederlandse markt, de exclusieve vertegenwoordiging van een aantal gerenommeerde fabrikanten van materieel voor rail en riool. Het hoofdkantoor van KOKS Group is met alle staf- en ondersteunende afdelingen gevestigd in het Noord-Hollandse Alkmaar.