Debbemeerweg 2
1749 DK Warmenhuizen

www.vezet.nl

Koninklijke Vezet

Algemene informatie

Koninklijke Vezet is de grootste fresh food company van Europa. In onze vier fabrieken in Warmenhuizen komt dagelijks 1,5 miljoen kilo aan grondstoffen binnen. Daar maken we meer dan 250 verschillende dagverse producten van. Je werkt bij ons in een geoliede organisatie met collega´s van meer dan 60 nationaliteiten. Die vormen hechte teams, waarin iedereen voor elkaar klaar staat.

Samen maken we Vezet mooier
Wij willen Nederland elke dag gezond en gemakkelijk laten eten. En daar zijn fantastische mensen voor nodig. Mensen die van aanpakken houden, gedreven zijn in hun vak en uitstralen dat ze er elke dag weer zin in hebben. Vezet is nu al Europa’s grootste op het gebied van gemaksgroente, gesneden fruit, salades en koelverse maaltijden. Maar de groei is er nog lang niet uit. Daar hebben we jou bij nodig.

Dit kunnen wij jou bieden
In onze groeibranche zijn er volop carrièrekansen. Als je een afwisselende baan zoekt in een fijne werksfeer, dan pas je bij ons. Het werken met versproducten heeft een dynamiek waar je zelf energie van krijgt. Alles en iedereen is in beweging en geen dag is hetzelfde. Voel je je daarin thuis dan is je toekomstige baan inclusief groeimogelijkheden. We investeren graag in jou, als je een stapje extra zet voor Vezet en voor jezelf. Daar hebben we beiden profijt van.