Scheepmakersweg 23
1786 PD Den Helder

www.multimetaal.com

Multimetaal

Algemene informatie

MULTIMETAAL – GUIDING POSITIVE ENERGY

Al meer dan 45 jaar een betrouwbare partner voor de energie- en maritieme sector op het gebied van fabricage, service en onderhoud van leidingwerk, afsluiters en constructies.

Bij Multimetaal geloven we in de kracht van positieve energie. Hier dragen we dagelijks aan bij met het werk dat we voor onze klanten verrichten. Dit geldt voor alle collega’s: degene die aan het werk zijn op on- en offshore locaties, in de productiehal en hoofdkantoor in Den Helder.
We zijn een hecht familiebedrijf. Ons team bestaat uit vakmensen die dagelijks gedreven samenwerken. Kernwoorden die onze waarden goed beschrijven zijn: betrokken, gemotiveerd, kwaliteit, flexibel en oplossingsgericht. Onze thuisbasis bevindt zich in Den Helder, maar onze medewerkers zijn dagelijks zowel nationaal als internationaal actief.

ROOTS IN OLIE, GAS & MARITIEM
Van origine zijn we thuis in de olie- en gasindustrie. Hier liggen onze roots. Maar we voelen ons door jarenlange ervaring ook als een vis in het water bij maritieme projecten. Evenals op het gebied van onderhoud en service van afsluiters, leidingen en (pijp-) constructies. Voor zowel on- als offshore markten construeren wij ook kwalitatief hoogwaardige metalen componenten en worden we vaak gevraagd om onze kennis, advies en projectmanagement ervaring.
TRANSITIE NAAR DE TOEKOMST
Wereldwijd vindt er op grote schaal een transitie plaats van fossiele brandstoffen naar duurzame
energiebronnen. Van origine zijn wij experts in de olie- en gasindustrie, maar onze koers gaat met de tijd mee. We zien een groeiende vraag vanuit de markt naar begeleiding en uitvoering bij transitieprojecten. Wij dragen graag bij aan deze ontwikkeling in de energiesector. Met onze kennis en ervaring staan we onze klanten bij om van de energietransitie een succes te maken.