Newtonstraat 17
1704SB Heerhugowaard

www.heiligbv.com

N.M. Heilig B.V.

Algemene informatie

Volg jij een studie Werktuigbouwkunde of Technische bedrijfskunde en heb jij net als ons een passie voor techniek en hou je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

N.M. Heilig B.V. is onderdeel van Heilig Group. Wij bouwen duurzame installaties en componenten voor de bulk handling en recyclingindustrie. Veel installaties worden turn-key opgeleverd. Daarnaast maakt componentenbouw een belangrijk deel uit van het productieprogramma.

Werken bij N.M. Heilig B.V. is werken in een internationale, dynamische en informele organisatie. Je werkt in een enthousiast team met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek met je delen. Met ruim 120 medewerkers werken we iedere dag hard aan de beste concepten, uitdagende projecten en duurzame oplossingen voor onze klanten. Geen dag is hetzelfde.

Wij zoeken studenten die ervaring willen opdoen in een dynamische, internationale organisatie met oog voor techniek. Uitgangspunt bij onze stages is dat de opdracht of werkzaamheden moeten bijdragen aan de ontwikkeling van jou als student en een waardevolle bijdrage moet leveren aan ons bedrijf. Door de verschillende vakgebieden binnen Heilig B.V. zijn er veel mogelijkheden. Daarom gaan we graag in gesprek met de student om de wensen en interesses te bespreken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan spreek ik jullie graag donderdag 19 november!