Toermalijnstraat 10
1812RL Alkmaar

www.ooijevaar.nl

Ooijevaar | bevlogen bouwers

Algemene informatie

Ooijevaar is een betrouwbaar en innovatief familiebedrijf dat professionele opdrachtgevers ondersteunt bij het onderhoud aan en de verbetering en uitbreiding van hun vastgoed. Dagelijks werken we met ruim 125 bevlogen bouwers aan de continue verbetering van woon-, werk- en leefomgevingen voor bewoners, cliënten en medewerkers van woningcorporaties, woon | zorg organisaties en andere vastgoedregisseurs. Samen creëren we waardevol vastgoed met betekenis! Dit doen we door aandacht te geven aan mensen, de kracht van nieuwe technologie te omarmen en respect en waardering te tonen voor de natuur.

Opdrachtgevers kiezen voor Ooijevaar, omdat ze graag samenwerken met professionele teams die op zoek zijn naar integrale en creatieve oplossingen, snelheid, flexibiliteit en ‘best value’ waardeproposities. Zij zien onze bevlogenheid niet alleen terug in de kwaliteit van ons werk, maar ook in hoe we samenwerken: enthousiast, betrokken en professioneel!

Ooijevaar biedt veel verschillende stages. Of je nu ervaring op wil doen met de uitvoering, werkvoorbereiding, calculatie, engineering of ervaring op wil doen met Revit en BIM, wij bieden je de juiste plek!