Robijnstraat 30
1812 RB Alkmaar

www.rotteveelm4.nl

Rotteveel M4

Algemene informatie

Rotteveel M4 bouwmanagement en vastgoedadvies is dé creatieve vastgoedadviseur die wensen, plannen en mensen bij elkaar brengt en dit vertaalt naar duurzame producten en oplossingen. Dit doen wij voor een breed scala aan opdrachtgevers met uitdagende vragen, wensen en/of ideeën welke wij weten te vertalen in bijzondere en onderscheidende projecten en producten. Door onze onafhankelijkheid en doorzettersmentaliteit, net even anders te kijken en meer tijd te steken in de zoektocht naar het ideale product of de ideale oplossing, inspireren en verrassen wij klanten en maken projecten haalbaar. De extra tijd en energie nemen wij voor eigen risico op ons in het voortraject, daar wij geloven in onze eigen producten en oplossingen. Daarom zijn wij bereid te participeren in projecten en zoeken indien nodig samenwerkingsverbanden en projectstructuren buiten de gebaande paden.

Van Rotteveel M4 mag je creatieve oplossingen voor actuele maatschappelijke vastgoedvraagstukken verwachten, waarbij de publieke opinie niet wordt gemeden. Wij kijken verder dan wat de klant vraagt, doen wat nodig is om het project te laten slagen en geven altijd het eerlijke advies. Doordat wij meedoen van begin tot eind en niet weglopen bij tegenwind, zijn wij te allen tijde aanspreekbaar op onze verantwoordelijkheid en geleverde adviezen en resultaten.

Wij zijn een gedreven werkgever die transparant communiceert en ruimte biedt voor persoonlijke groei en initiatief. De door markt en kwaliteit gedreven medewerkers kennen een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zijn door hun resultaatgerichtheid en creativiteit in staat de klant positief te verrassen. Het team van M4 bestaat uit ervaren professionals zonder 9-tot-5-mentaliteit die altijd gaan voor het maximaal haalbare en remmen niet af bij het nemen van obstakels doordat wij denken in oplossingen.