De Corantijn 13
1689 AN Zwaag

rrmechatronics.com

RR Mechatronics

Algemene informatie

RR Mechatronics ontwikkelt en produceert IVD bloedanalyse-instrumenten. We zijn marktleider op het gebied van bloedbezinkingsmetingen die ontstekingen aantonen. Wij zijn uniek doordat we dit geautomatiseerd meten volgens de gouden standaard daarvoor, zodat er nooit getwijfeld hoeft te worden aan de uitslagen van onze metingen. Deze producten worden gebruikt door klinische laboratoria, universiteiten, technologische instellingen en OEM-partners over de hele wereld.

Een innovatieve parel van RR Mechatronics is onze uitvinding om de ernst van sikkelcelziekte te meten. Dit gebeurt met de Lorrca Oxygenscan. Dit is wereldwijd een unieke meting die de vervormbaarheid van rode bloedcellen meet terwijl het bloed in het instrument in beweging is en er zuurstof aan wordt onttrokken. Deze meting is samen met UMC Utrecht ontwikkeld en wordt wereldwijd gebruikt.

Onze laatste marktintroductie is de RPI, een instrument dat het grote laboratoria mogelijk maakt bloedtesten te doen met geconcentreerde reagens (speciale vloeistof), hetgeen een doorbraak is voor duurzaamheid en lagere kosten door de gehele keten naar het laboratorium aan toe.