Toermalijnstraat 9
1812RL Alkmaar

www.werkenbijrsm.nl

RSM Netherlands Accountants N.V.

Algemene informatie

Wie is RSM?

RSM is al sinds 2017 het snelst groeiende accountants- en belastingadviesorganisatie van Nederland, met momenteel elf vestigingen in Nederland. Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen met meer dan 800 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.
Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Zij staan elke dag klaar voor cliënten. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en creatief vermogen worden cliënten op maximale wijze ontzorgd. Het feit dat geen dag hetzelfde is, zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Dankzij een breed scala aan uitdagingen en opleidingen, worden de kwaliteiten van onze medewerkers namelijk voortdurend verder ontwikkeld.
In Nederland werken drie accountants- en belastingadvieskantoren samen, die RSM Nederland vertegenwoordigen, gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Haarlem, Heerlen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Schiphol, Utrecht en Venlo.
Werkgebied van RSM
De financiële wereld is complex en specialistisch. Wij verwachten van onze financieel adviseurs dat zij de ontwikkelingen op het gebied van accountancy en corporate finance op de voet volgen en oplossingen bieden die overeenkomen met de verwachtingen van onze cliënten. Het werkgebied omvat, naast de reguliere nationale werkzaamheden, ook internationaal georiënteerde vraagstukken.
Meer weten
Als je geïnteresseerd bent in een functie binnen RSM, dan kun je je motivatie met CV sturen naar:
• Jasper Rutgers (regio Randstad), jrutgers@rsmnl.nl of bellen naar 06-46332754;
• Pernille Kelderman (regio Zuid), pkelderman@rsmnl.nl of bellen naar 06-82623934.
Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com
RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.