Contactweg 159
1014 BJ Amsterdam

www.ibood.com

Silver Ocean B.V.

Algemene informatie

Oprichting
iBOOD is in 2005 gestart en bekend geworden door de introductie van het fenomeen “dagaanbiedingen” binnen Europa. In dat jaar is iBOOD de eerste en de enige website in heel Europa die elke dag een nieuw, en voor het grote publiek interessant, product aanbiedt tegen de allerlaagste prijs online (iBOOD = internet’s Best Online Offer Daily). Het concept slaat aan en in de loop van de jaren volgen er meer dagaanbiedingen-websites. Echter blijft iBOOD zich onderscheiden met hun scherpe aanbiedingen op echte A-merkproducten.

Een vaste waarde
Sinds 2005 wordt er elke nacht, wanneer de klok twaalf uur slaat, een nieuw A-merkproduct aangeboden op iBOOD.com. Er is nog nooit een dag overgeslagen. Zo is iBOOD een vaste waarde geworden voor alle koopjesjagers. Inmiddels komen er elke dag meerdere nieuwe aanbiedingen tegelijk online. En elke dag zijn er weer honderdduizenden koopjesjagers op iBOOD.com te vinden om die gewilde deals te scoren, want nergens op het hele internet vind je dezelfde producten goedkoper. Maar, zoals de naam al doet vermoeden, staan de dagaanbiedingen maar 24 uur online, en een aanbieding kan zomaar elk moment uitverkocht raken. Niet te lang twijfelen dus, maar direct profiteren!

Voor ieder wat wils
iBOOD is begonnen met één toffe elektronica-deal per dag. In de loop van de jaren zijn daar steeds meer deals bijgekomen en steeds meer andere soorten producten, zoals: Sports & Fashion, Home & Living, DIY, Consumables, Outdoor, Toys & Games, Safety, Kids en ook Vouchers. Eigenlijk alles wat je maar nodig kunt hebben en waarop je flink kunt besparen, komt weleens langs op iBOOD.com. Heb je iets nodig, wil je iets heel graag of denk je binnenkort iets nodig te hebben? Maar wil je niet te veel betalen? Dan kijk je elke dag even op iBOOD.com. En wil je echt niks missen? Dan abonneer je je op de nieuwsbrief en download je de iBOOD-app.

Locatie
Het hoofdkantoor van iBOOD is gevestigd in Amsterdam en heeft twee dochtervestigingen in Berlijn (Duitsland) en Poznan (Polen). Verspreid over deze locaties werken 110 medewerkers.

Community
Inmiddels hebben bijna 2 miljoen klanten een iBOOD-account. Zij profiteren van de mooie aanbiedingen op iBOOD.com en schrijven mee op het levendige iBOOD-forum. Zo laten zij weten wat ze van de aanbieding vinden of wat ze van het product vinden. Verder worden er vragen gesteld over het product, die beantwoord worden door andere forumgebruikers, moderators en in veel gevallen ook door een product-expert van het betreffende merk zelf. De reacties op het forum helpen de klanten bij hun beslissing om een product aan te schaffen of juist niet. Zo weet je in ieder geval zeker dat je geen kat in de zak koopt. Samen met de iBOOD-community won iBOOD in 2009 de prestigieuze titel “Website van het jaar”. In alle jaren die volgden bleven iBOOD en de community in de prijzen vallen.