Meeuwenlaan 100
1012JL Amsterdam

www.staan.nl

Staan Finance & Consultancy

Algemene informatie

Mensen maken je bedrijf. Daarom zorgen we ervoor dat de juiste financials op de juiste plaatsen terecht komen. We hebben zelf onze sporen binnen finance verdiend. Daarom maken we het verschil.

Onze betrokken consultants zijn oplossingsgericht en dienstverlenend ingesteld en overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Staan helpt organisaties op het gebied van finance, business performance, process optimalisatie en ICT projecten die hieraan gelieerd zijn. Wij richten ons enerzijds op oplossingen voor complexe vraagstukken. Anderzijds ondersteunen wij organisaties bij operationele (finance) vragen/kwesties. Als zelfstandige bedrijfskundige financials zagen we in 2006 dat bedrijven liever met een vakgenoot spreken over hun wensen rondom interim en recruitment dan met een recruiter. Ze zochten een inhoudelijke partner, eentje met kennis van finance en passie voor het vak. Daarom startten we in 2007 met Staan.

Sommigen noemen ons eigenwijs, wij noemen het authentiek, oprecht en ambitieus. We zijn empathisch, maar toch zit messcherp handelen in onze genen. We zijn ten opzichte van onze tegenstrevers de dolfijn; slim, snel en behendig.