Kabelweg 37
1014BA Amsterdam

tig.nl

TIG

Algemene informatie

Wij zijn een ambitieus, groeiend en innovatief internetbureau. Onze expertise zetten wij in voor het succes van diverse bedrijven in de e-commerce, zoals PostNL, Fairphone en Coolblue. Dat doen we door onze klanten oplossingen te leveren die de online consument zo goed mogelijk bedienen.

Onze organisatie bestaat uit een hecht team van 20 à 25 collega’s, een mooie mix van gedreven professionals die bij het hele bedrijf betrokken zijn. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en de werksfeer op ons kantoor is open, direct en betrokken. Tijdens onze maandmeeting en aansluitende borrel bespreken we wat we bereikt hebben en vooral wat er beter kan. Ook buiten werktijd zijn we actief, zo organiseren we geregeld uitjes, meet-ups en hackathons! Check onze Instagram (https://www.instagram.com/tig_nl/) voor een sfeerimpressie!

 

 

Wat ga je doen?

Als afstudeerstagiair bij TIG zul je onder begeleiding van onze ervaren development of marketing collega’s een waardevolle stageopdracht gaan uitvoeren. Waardevol, want wat je bij ons ontwikkelt, wordt écht gebruikt binnen TIG! We geven je de vrijheid om een geschikte stageopdracht te formuleren en helpen je ook bij het opstellen van je stagevoorstel. Dankzij de hulp van een persoonlijke buddy zul je leren hoe je nette code schrijft of hoe je met behulp van Power BI databronnen aan elkaar kan koppelen. Dankzij een stageopdracht bij TIG zul je dus in een korte tijd een hoop leren wat je direct in de praktijk (en misschien na je afstuderen wel bij ons) kunt toepassen!

Deze stagiaires gingen je voor:

  • In 2021 is een PWA (progressive web app) gebouwd die de data uit Magento haalde via GraphQL. Leuk feitje: Thomas heeft in 2021 deze stageopdracht gedaan en werkt nu nog steeds bij TIG!

  • Het visualiseren van een 365 kalender was een andere opdracht. Geen makkelijke klus, aangezien de kalender een touchscreen moest bevatten en dagelijks de progress van een doel moest tonen.

  • In 2020 is onderzoek gedaan naar PWA en Magento, waarbij een checkout is gemaakt als proof-of-concept. Lucas heeft in 2020 deze stageopdracht gedaan en werkt ook nog steeds bij TIG!

  • Maar natuurlijk kan er veel meer, we hebben op dit moment bijvoorbeeld ook een (afstudeer) stagevacature uitstaan voor Data Analist en Embedded Systems Engineer!

  • Er is eigenlijk geen idee te gek. Heb je bijvoorbeeld interesse in AI, IoT, security of embedded software? Laat het ons weten!

TIG, jouw nieuwe werkplek

Wij zijn een ambitieus, groeiend en innovatief internetbureau in Amsterdam. Onze expertise zetten wij in voor het succes van diverse bedrijven in de e-commerce, zoals PostNL, Fairphone en Coolblue. Dat doen we door onze klanten oplossingen te leveren die de online consument zo goed mogelijk bedienen. Onze organisatie bestaat uit een hecht team van 20 à 25 collega’s, een mooie mix van gedreven professionals die bij het hele bedrijf betrokken zijn. We zijn een platte organisatie met korte lijnen en de werksfeer op ons kantoor is open, direct en betrokken. Tijdens onze maandmeeting en aansluitende borrel bespreken we wat we bereikt hebben en vooral wat er beter kan. Ook buiten werktijd zijn we actief, zo organiseren we geregeld uitjes, meet-ups en hackathons! Check onze Instagram voor een sfeerimpressie  Locatie Ons bruisende hoofdkantoor bevindt zich in het Coengebouw: een praktische locatie vlakbij Station Sloterdijk in Amsterdam. We zijn dus gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken; in een kwartiertje loop je vanaf Station Sloterdijk naar ons kantoor. Met uitzicht op de A10 zijn we ook met de auto prima bereikbaar. Vanuit bijvoorbeeld Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Weesp, Zaandam of Purmerend ben je met de auto binnen een half uur op ons parkeerterrein. Wij bieden Een stage waarin jij de ruimte en begeleiding krijgt om jouw afstudeerstage succesvol af te ronden. Plus een betrokken team met een gezonde dosis humor! Op basis van 40 uur per week bieden we jou:

  • Geld. Een stagevergoeding van €350
  • Persoonlijke begeleiding. Uiteraard van onze top developers (en CTO!) of van ons marketing team (en CEO!)
  • Vrijheid voor eigen initiatieven. Jouw mening telt net zoveel als dat van je collega’s
  • Leuke uitjes als hackathons, game nights en borrels!
  • De mogelijkheid om in dienst te komen na je afstuderen

Heb je iets nodig om je stage nog beter te doen of om jezelf verder te ontwikkelen? Geef het aan, bij ons is veel mogelijk en alles is bespreekbaar.

 

Wat breng je mee?

Jij bent een leergierige student, die zich graag wil ontwikkelen. Ook ben je vanuit jezelf geïnteresseerd in de werking van systemen en tech. Daarnaast zit je in de afstudeerfase van je studie. We vinden het belangrijk dat je voldoende begeleiding krijgt binnen ons team van 25 collega’s en daarom hebben wij vooralsnog geen ruimte voor meewerkstagiairs (sorry!). Natuurlijk maken we altijd graag kennis met 2e of 3e jaars studenten, dus kom vooral naar ons toe om te kijken of je TIG als organisatie interessant en leuk vindt!