Drs. F Bijlweg 69A
1784 MC Den Helder

vectormm.nl

VectorMM

Algemene informatie

Op zoek naar een gaaf adviesbureau waar jij als HBO-student jouw skills kunt laten zien in de wereld van industrial asset management? VectorMM is the place to be!

Met een dynamisch team van 15 engineers zetten we ons in om klanten te helpen excelleren. Wij zijn volledig gefocust op strategie en ondersteunen onze klanten bij het uitwerken van een heldere onderhoudsfilosofie en -strategie, met een stevige integratie van een onderhoudsmanagementsysteem (ERP).

De aanpak van VectorMM is gebaseerd op de kernwaarden pragmatisme, toewijding, eigenaarschap en toonaangevendheid. Dit stelt ons in staat om de doelen van onze klanten te realiseren.

En niet te vergeten, VectorMM is onder andere actief in de boeiende Olie en Gas sector, waardoor je de kans krijgt om betrokken te zijn bij uitdagende projecten binnen deze dynamische industrie.

Bij VectorMM staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Wij zijn er om jou te begeleiden bij het behalen van jouw doelen en het verder ontplooien van jouw carrière. Onze ambitie en kernwaarden zijn niet alleen leidend in ons dagelijks handelen; ze vormen ook de koers voor onze toekomstvisie. Als toekomstige stagair bij VectorMM krijg je de kans om deel uit te maken van een ambitieus en hecht team, waarbinnen jij als HBO-student jouw expertise kunt aanscherpen.

Klaar om jouw skills te laten shinen en te groeien bij VectorMM? Wij zijn razend benieuwd naar jouw verhaal!