Drs. F Bijlweg 69A
1784 MC Den Helder

vectormm.nl

VectorMM

Algemene informatie

Ben jij op zoek naar een adviesbureau waar je jouw expertise en vaardigheden kunt inzetten binnen de branche voor industrieel asset management? Dan is VectorMM de perfecte match voor jou!
Met een groeiend team van op dit moment 15 engineers blijven wij ons inzetten om waarde te leveren voor onze klanten. Wij geloven dat strategie werkt en helpen onze klanten daarom een heldere onderhoudsfilosofie en -strategie te formuleren, die vertaald wordt naar een solide aansluiting op het CMMS. Onze integrale aanpak, gebaseerd op de kernwaarden pragmatisch, toegewijd, eigenaarschap en toonaangevend, helpen ons bij het bereiken van de doelen van onze klanten.

Bij VectorMM staat groei en ontwikkeling centraal. Wij zijn toegewijd om je te helpen jouw doelen te bereiken om je te laten groeien in je carrière. Onze ambitie en kernwaarden zijn niet alleen leidend voor ons dagelijks gedrag, maar geven ook richting aan onze visie voor de toekomst. Als toekomstige afstudeerstudent of werknemer bij VectorMM krijg je de kans om deel uit te maken van een ambitieus en toegewijd team, waarbinnen jij jouw expertise en vaardigheden kunt inzetten.
Ben jij klaar om je verder te ontwikkelen en te groeien bij VectorMM? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!