Magistratenlaan 2
5223 MD ‘s-Hertogenbosch

www.welten.eu

Welten

Algemene informatie

Welten levert een wezenlijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van de financiële dienstverlening. We helpen consumenten en bedrijven om de juiste financiële keuzes te maken op impactvolle momenten. We leiden talentvolle mensen op tot een professional in de financiële sector. We zijn niet bang voor verandering en laten een blijvende impact achter.

Om consumenten en bedrijven echt te kunnen helpen met impactvolle financiële beslissingen, is het belangrijk dat een financieel professional meer bagage heeft dan kennis alleen. Daarom focust Welten, naast alle inhoudelijk kennis die deze professional nodig heeft, op extra vaardigheden en centrale sleutelcompetenties. Zo dragen wij bij aan de verandering van de financiële sector.

Ontwikkeling staat centraal in de carrière van iedere Weltenprofessional. Naast vakinhoudelijke vaardigheden besteden we daarbij nadrukkelijk aandacht aan het ontwikkelen van de vaardigheden die juist in deze tijd van financieel professionals worden gevraagd. Samenwerking, zelfsturing en ontwikkeling, probleemoplossend vermogen, verbinden en verbeteren: het zijn sleutelcompetenties waaraan nadrukkelijk aandacht wordt besteed.