Hét nieuwe event om kennis te maken met toekomstige werkgevers in de techniek!

 

Afgestudeerd – young professional : Baanzoekend

Ben jij op zoek naar jouw Next Step? Wij hebben voor jouw toffe potentiële werkgevers op één plek verzameld die op zoek zijn naar jou! We snappen dat je nog geen zin hebt in het maken van een CV of sollicitatiebrief. Daarom nodigen wij jouw uit om alvast kennis te komen maken met 10 verschillende bedrijven. Gewoon praten, op een geweldige locatie, aan een statafel, met een drankje en een hapje.

Waarom The Next Step ?

Wij begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken waar je graag aan de slag wilt. Op The Next Step event kan jij op je gemak kennismaken met de bedrijven en kijken welke rol jij voor hun kan invullen. De bedrijven zijn namelijk hevig opzoek naar technisch personeel en staan te popelen om de mogelijkheden met jullie door te nemen. Doe daar je voordeel mee ?

VOL = VOL

Wie kunnen tot maximaal 50 studenten de mogelijkheid om aanwezig te zijn op The Next Step! Wij willen de brdijvcen en jouw als student de ruimte geven omm goed in gesprek te kunnen gaan, Daarnaast willen wij studneten verwelkomen die echt op zoek zijn naar een (nieuwe) werkgever.

Via onze website kun op voorhand zien welke bedrijven aanwezig zullen zijn op het event. Mochten bedrijven openstaande vacatures gereed hebben, zullen deze naast hun bedrijfsverhaal en sfeerimpressie te zien zijn. Het doel is niet de vacature te vullen, maar om te kijken of jij iets kan betekenen binnen hun organisatie; of er een match is! Het is dus altijd de moeite om met ze in gesprek te gaan.

Check onderstaand de voordelen! ?

Werkgever: Collegazoekend

Wij zien dat het lastig is om de vacatures op te vullen met de juiste mensen in de techniek. Dat personen op jouw verhaal af komen en niet voor maar één project, lijkt steeds lastiger te worden. Projecten worden tijdelijk gevuld door personen die via een detacheringsbureau’s bij jouw tijdelijk aan de slag gaan. Zonde van alle tijd en moeite!

Daarom hebben wij een mix van techneuten en engineers verzameld die zoekende zijn naar hun Next Step. Geen detacheringsbureaus, wel een mix van tot 50 potentiële collega’s uit het domein Techniek, Ontwerp en Informatie (TOI). Wij willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en kiezen daarom voor een informele sfeer, op een fantastische locatie, aan een statafel, met een hapje en een drankje.

Waarom the Nest Step

Dit is een unieke kans om uit een vijfer van kennis te kunnen vissen naar de geschikte personen. Een kans om personen te sprek voordat zij op de arbeitsmarkt terechtkomen. Van te voren weten de studenten wie aanwezig zullen zijn. Dit maakt het dat de eerste stap naar en match al is gezet! Wij willen het exclusief houden, omdat wij graag alleen studenten willen verwelkomen die echt op zoek zijn hun (nieuwe) werkgever.

Onze missie: De schakel zijn tussen vraag en aanbod van werk- en collega zoekende, door een uniek en kwalitatief hoog platform te realiseren.

Check onderstaand alle voordelen! The Next Step biedt ruimte voor tien bedrijven, vol = vol!

Wij bieden jou:
 • Een informeel gesprek, geen sollicitatiegesprek
 • Een directe kennismaking met tien topbedrijven
 • Geen verplichtingen!
 • Werkgevers die echt geïnteresseerd in je zijn en meedenken in de mogelijkheden
 • Geen detacheringsbureaus
 • Op voorhand inzicht in de openstaande vacatures en aanwezige bedrijven
 • Een geweldige locatie: Sociëteit de Deu, Alkmaar (http://dedieu.nl/)
 • Een geheel verzorgde middag, inclusief borrel.

The Next Step biedt aan maximaal 50 personen deze kans. Vul snel onderstaand formulier in!

 

Één voorwaarde

Bedrijven komen speciaal voor mensen die écht opzoek zijn naar een baan. Daarom willen wij vragen om jezelf aan te melden als je oprecht interesse hebt.

 

Wat krijgt u voor dat geld

Op voorhand worden de studenten geïnformeerd en kunnen zijn op onze website zien welke bedrijven aanwezig zullen zijn en inzien wat de openstaande vacatures zijn. Dit resulteert in studenten die echt geïnteresseerd zijn naar jou!

 • Een gesprek met baanzoekende voordat ze de arbeidsmarkt op komen.
 • Mogelijkheid de baanzoekende echt te motiveren voor uw bedrijf
 • Geen detacheringsbureaus, direct contact
 • Plaatsing informatie en vacatures.
 • Statafel + ruimte voor promotiemateriaal
 • Fantastische locatie: Sociëteit de Deu, Alkmaar (http://dedieu.nl/)
 • Geheel verzorgde middag, hapje, drankje en borrel als afsluiter
 • Gratis parkeren in Alkmaar

Ben u dringend op zoek naar nieuwe collega’s? Vul dan snel onderstaand formulier in!

Interesse?

Vul in het formulier en plaats bij Bericht de tekst:

”Interesse The Next Step Event + Naam + Tel nr” 

VRAGEN?

Dan kunt u contact opnemen met jur.stam@technischebedrijfskunde.com of bellen naar 06 3987 5008